Malzemeler
Yarım Su bardağı Barbunya
1 Çorba Kaşığı Biber Salçası
2 Adet Çarliston Biber
Yarım Kg KaraLahana
1 Adet Kuru Soğan
1 Çay bardağı Mısır
2 Çorba Kaşığı Mısır Unu
4 Diş Sarımsak
4 Su bardağı Su
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
Hazırlanışı
Barbunyayı 1,5 su bardağı su ile haşlayın ve suyunu kullanmak üzere saklayın. Mısırı 2 çay bardağı su ile haşlayın, suyunu kullanmak üzere saklayın. Lahanaları temizledikten sonra, ince ince doğrayın. Küp doğranmış soğanı, sarımsağı ve biberi tereyağında soteleyin. Biber salçasını ilave edin, kavurun. Doğranmış karalahanaları ekleyin ve birlikte kavurun. Mısır ununu ekleyin ve kavurun. 4 su bardağı su ekleyin. Haşlanmış barbunyayı suyu ile birlikte ekleyin. Haşlanmış mısırı suyu ile birlikte ilave edin.